Mukana tukemassa

Olen tutustunut Leniin vammaispolitiikan kautta. Hän puolustaa tarmolla, sisulla ja sydämellä heikompiosaisia. Arvostan hänen työtään ja osaamistaan lasten ja nuorten kysymyksissä, hyvinvointipalvelujen turvaamisessa sekä luonnonsuojelun hyväksi. Toivon, että Leni saa kuntavaaleissa luottamuksenne jatkaa työtä nurmijärveläisten parhaaksi.

Johanna Karimäki

Kansanedustaja (vihr.), Uusimaa, Eduskunnan vammaisasian yhteistyöryhmän pj

Olen jo lähes 14-vuotisen poliittisen urani aikana ehtinyt tavata monenlaisia ihmisiä ja tehnyt heidän kanssaan töitä. Lenin kanssa se luonnistui heti. Hän on upean määrätietoinen ja erittäin yhteistyökykyinen. Lisäksi hän on aina heikompien puolella, mikä tekee hänestä hienon oikeudemukaisuuden puolesta puhujan. Nurmijärveläisille olisi jälleen etuoikeus saada hänenlaisensa sinnikäs edustaja valtuustoon. Leni varmasti tekee sen – mitä lupaakin!

Päivi Meros

Nurmijärven entinen konkaripoliitikko, Helsingin kuntavaaliehdokas (vihr.), tapahtumatuottaja (YAMK)

Minulla on ollut ilo työskennellä Lenin kanssa hänen toimiessaan erityislastentarhanopettajana sekä olen myös saanut tehdä hänen kanssaan yhteistyötä autististen nuorten asioissa. Leni tekee työtään aidosti, suurella sydämellä huomioiden jokaisen ihmisen perusoikeudet. Hän jakaa tietotaitoaan muille edistääkseen lasten ja nuorten hyvinvointia. Arvostan hänen sisukkuuttaan viedä asioita eteepäin monella eri sektorilla ja toivonkin, että Leni saa kuntavaaleissa luottamuksenne tehdessään tärkeää työtä meidän jokaisen nurmijärveläisen parhaaksi.

Paula Trap-Holm

Lastenhoitaja, Nurmijärvi

Arvostan Lenin työtä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Hän puolustaa heikompien kansalaisten oikeuksia ja on varmasti oikea ihminen ajamaan esimerkiksi uuteen SOTEen liittyviä asioita opetustoimen asiantuntijuuden rinnalla. Suosittelen lämpimästi Leniä päättämään kunnan asioista.

Erja Sandberg

Kasvatustieteen tohtori, Salo